Yakumaki foto's Alle foto's Meest bekeken Nieuwste | Inloggen

Albert Duck.jpg
Albert Duck.jpg
Gerelateerd

13_doksen.jpg

Liverpool skyline.jpg

Albert Dock in Liverpool

Albert Duck.jpg
Albert Duck.jpg, geupload op 31-03-2009 door Ben. 1260 weergaven
Liverpool(3). Albert Duck in het park van Southport. Tijdens mijn bezoek aan het Hesketh Park in Southport ontdekte ik deze eend. Degenen die dit blog via Hyves lezen, klik op "Bekijk hier de originele post" onder dit bericht als de foto niet zichtbaar is. Anyway, het blijkt dat deze eend een tussenproduct is van een project om eenden te fokken die lijken op het Walt Disney fuguur Donald Duck. Het bedrijf Ducks for Disneyworld inc. verwacht binnen enkele jaren een goed gelijkende Donald Duck te hebben gekweekt. Het doel is om de eenden dan te laten rondlopen in Disney World in Florida en Parijs.


Dierenrechten organisaties protesteren al jaren tegen deze praktijken. De eenden die gefokt worden hebben veel te lange poten en een ongelijke veerverdeling. "Hierdoor kunnen zij niet meer goed zwemmen en alleen nog maar rondwaggelen in een park". Aldus woordvoerster Cathelene le Canard van dierenrechten organisatie "Save the Ducks". Of er ook wordt geprobeerd om het gekwaak van de dieren op het typische Donald Duck geluid te laten lijken kon de woordvoerster echter niet bevestigen.


Morgen zal er een petitie aan de Britse minister van landbouw worden aangeboden om het fokken met de eenden te stoppen. Stuur dit bericht aan zoveel mogelijk mensen door, des te groter de kans dat dit stopt!Reakties(2)

Jason,
14-07-2018, 19:36
Fake news
Ben,
29-08-2018, 18:36
Donald T. Is is really you here on this modest site?

Reageer - Post a comment


Tags: Liverpool Southport Hesketh Duck Eend

< Terug

Meer fotoalbums